Sporter att spela på

Det finns många olika sporter att spela på och inom varje sport kan man även spela på många olika saker . Utbudet av sporter varierar hela tiden beroende på när sporten har sin högsäsong och de flesta matcherna spelas.

En mycket vanlig sport att spela på är trav. Inom denna finns det en hel del olika sorts spel där man kan vinna stora pengar alla dagar i veckan. Dessa spel arrangeras av ATG, ett statligt bolag som har monopol på spelverksamhet inom trav. Du kan läsa mer om trav på travnyheter.

En sport som många spelar pengar på är fotboll. Här kan man satsa pengar på enskilda matcher, mästerskap och turneringar. Man kan spela på både svenska och utländska lag och utbudet är stort inom just denna sport. Spel på fotboll är det många spelarrangörer som erbjuder och ett av de mest populära spelen är stryktipset som du kan lära mer om på stryktipsen.se.

Hockey är en annan sport som många väljer att spela på. Här kan man spela på bland annat Elitserien, NHL, Rysslands liga, Hockeyallsvenskan och andra divisioner inom svensk hockey. Under hockey-VM är betting på sporten mycket populärt.

Handboll är en sport där Sverige är relativt duktiga. Även i denna sport kan man satsa pengar på odds, då främst medan det pågår olika mästerskap eller turneringar som Sverige deltar i.

Andra sporter som man kan spela på är bland annat innebandy, tennis, bandy och amerikansk fotboll. Spel på dessa sporter hittar du hos Svenska Spel.