Bettingsajter - vad du ska leta efter

Till att börja med är det bra att söka efter svenska bettingsajter eller sajter som har en inriktning mot svenska spelare, det vill säga att sajten har en avdelning på svenska samt svensk support. Det ska även finnas betalnings- och uttagsmetoder som fungerar för dig som svensk spelare.

Svenska spelbolag ger dig skattefria vinster

De spelbolag som har sin verksamhet registrerad inom EU ger dig skattefria vinster. Alla svenska spelbolag är registrerade inom EU, de flesta på Malta eller Gibraltar. Kolla upp var bolaget du tänker bli kund hos har sitt säte så att du inte råkar ut för en stor restskatt senare.

Bra välkomstbonusar hos svenska sajter

De svenska spelbolagen drivs av svenskar och deras sajter är anpassade till svenska spelare. De ger bra bonusar med lättbegripliga regler och villkor. Vill du jämföra bonusar så finns det en uppsjö sajter som just jämför bonusar och förmåner men kolla om sidan du besöker är aktuell, spelbolagen ändrar och justerar sina bonuserbjudanden efter hand. En svensk sida är BetHard som ger en bra bonus på 100 % upp till 1000 SEK.

Det här bör du tänka på då du letar efter en bra bettingsida

Det är flera saker att tänka på då du söker efter den bästa sajten som passar just dig. Det är ju så att alla sidor inte passar alla. Här kommer en lista på viktiga saker att vara uppmärksam på:

  • Hur stort är utbudet på sport? Har de dina favoritsporter? Om du följer svensk fotboll och vill spela på svenska lag, kolla hur djupt ner i de olika divisionerna de erbjuder spel på.
  • Ger de bra odds om du jämför med andra spelbolag? Använd dig av en jämförelsetjänst för att kolla, du hittar sådana på nätet.
  • Har de en bra svensk support dygnet runt? Kundtjänsten är en av de viktigaste sakerna du behöver ha koll på. Ett sätt att slå två flugor i en smäll är att skicka en fråga till supporten och be att få en beskrivning av hur deras välkomstbonus fungerar. Får du en bra förklaring så är nog supporten OK.
  • Känner du att du förstår upplägget på sajten? Hittar du till olika avdelningar? Du ska känna dig trygg att hitta det du söker.
  • Vilken oddsbonus erbjuder de? Det är viktigt att du får den bästa bonusen, det ger lite mer klirr i kassan att spela för.
  • Vilka insättnings- och uttagsmetoder accepterar sajten? Kan du betala med ditt vanliga kreditkort? Kan du ta ut dina vinster med kortet.