Livestream Bet365

Sport är alltid mer spännande att uppleva under en livesändning än i efterhand, och på Bet365 kan du se livestreaming av sport varje dag i veckan. Livestreaming är alltså direktsändning via internet. Bet365 är idag ledande inom livestreaming av sport och är ett av de största spelbolagen online. Sidan är anpassad för att lätt kunna kombinera tittandet med att placera spel och uppdatera oddskollen. Den är interaktiv och den uppmuntrar spelaren till ett aktivt deltagande.

Varje år livestreamar Bet365 över 70 000 sportevenemang till sina kunder. Tjänsten täcker ett brett spektra av sport, och du kan hitta vad du söker vare sig du är intresserad av fotboll, tennis, handboll eller basket. Exempel på fotbollsevenemang som streamas är La Liga, VM-kval, Serie A, The Championship och League 1 bara för att nämna några. När det gäller exempel på tennisevenemang som livestreamas är det till exempel olika Grand Slam-turneringar och ATP Masters. Men med det stora utbudet som erbjuds lär du hitta din favoritsport om inte fotboll och tennis råkar vara det.

Hur tittar du

Bet365 är en helt gratis tjänst. För att ta del av livestreaming behöver du ett registrerat konto och sedan ska du ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna eller ha pengar på ditt sportkonto. Tjänstens kvalité är riktigt hög och den har väldigt få belastningsproblem. Varje evenemangs sändning börjar två minuter innan dess utsatta starttid och mediafilen kommer sedan att börja streama när du klickar på det livesända programmets evenemangsnamn.

Bet365s livestreamingsgrafik genomsyras av de klassiska bet365-färgerna gråsvart och grön. Menyn med datum och matcher ligger till höger på skärmen, och där kan du välja att sortera efter datum eller event. Du kan också välja om du vill streama matchen i en separat spelare eller i den ursprungliga. Hur du vill titta på streamingen är helt upp till dig. Antingen kan du koppla datorn till teven för en större bild och kanske bättre ljud eller titta direkt på datorn. Det går även att streama via mobilen om du skulle råka vara hemifrån, både via Iphone och på Android.

Möjligheterna är som synes oändliga, och Bet365 är väldigt flexibelt. Det går bland annat att lägga oddsspel via tjänsten samtidigt som du tittar på livesändningen. Bet365 erbjuder alltså ett aktivt tittande där du kan kolla upp tabeller och statistik, hitta bra spel och jämföra odds, samtidigt som du tar del av sändningen. Det passiva tittandets tid är förbi, och nu kan du vara mer engagerad än någonsin.

Liveodds

För att se de senaste oddsen medan du fortfarande tittar på ett livestreamat evenemang går du till Bet365s hemsida och klickar sedan på liveodds. Därefter väljer du evenemanget du vill se, till exempel en fotbollsmatch i Allsvenskan. Då kommer bilderna för de aktuella liveoddsen att visas ovanför. Att se liveoddsen kan vara riktigt smidigt i fall ett bra läge dyker upp under en match där du verkligen vill lägga ett spel. Då erbjuder liveoddset chansen att göra det snabbt och enkelt samtidigt som du kan fortsätta att följa streamingen utan avbrott.

Det som kan vara bra att veta är att bet365 använder din IP-adress för att kunna ge dig tillgång till de evenemang de har tillåtelse att visa. Sidan har dock inte alltid tillåtelse att visa vissa evenemang eller matcher i vissa arrangörsländer.