Racebets live chat

Hästsport i ropet

När spel på internet ökar allt mer är det lätt att vissa grupper kommer i skymundan. Nätkasinon och bettingsajter håller mängder med olika spel på sin repertoar och man tycker att alla olika inriktningar torde tillgodoses. Men med trav och galoppsporten är det inte riktigt så, trots att dessa hästsporter är jättestora både i Sverige och Norge, om vi ser enbart till de nordiska länderna. ATG, Aktiebolaget Trav och Galopp, har monopol på spel av hästar i Sverige – men det gäller inte för internet. Således har en del bettingsajter hästsport på programmet, men ofta i väldigt liten omfattning.

Jorden runt på häst

Då ATG handhar lopp i Sverige kan travälskare känna sig utestängda från all världens trav, galopp och andra hästsporter. Därför är det verkligen på sin plats med en sajt som renodlat satsar på all världens banor för hästsport, nämligen Racebets. Dessutom erbjuder de spel på svenska travbanor som starkt kontrasterar mot ATG. Exempelvis kan man spela på hästar med fasta odds på Racebets, något som ATG inte erbjuder. Den verkligt hästintresserade kan hos Racebets spela på ett objekt i många länder, förutom de traditionella i Europa även på lopp i Sydafrika och Australien. Till exempelvis de spektakulära steeplechase på Newmarket. Dessa legendomsusade långa hinderloppen där så mycket dramatiskt brukar inträffa. Dessutom har de greyhoundrace, vilket torde glädja älskarna av denna fartfyllda gren. Man måste tillstå att företagets täckning av olika evenemang inom häst och hundsport är helt fantastisk. Fullständigt globalt.

Kundtjänst genom live chat

Racebet har naturligtvis en välrenommerad kundtjänst och en lättåtkomlig live chat, och givetvis ett väl uppbyggt supportcenter med FAQ. Chatten hos Racebet är oerhört lättillgänglig, och svaren kommer blixtsnabbt. Bra service är naturligtvis ett måste på en marknad med hög konkurrens, och Racebet klarar detta utmärkt. Företaget har opererat självständigt nu i över sex år och är väl etablerade på marknaden. Att registrera sig och sedan lägga sina insatser är en enkel historia, och alla vanliga betalningsmetoder tillämpas med bästa säkerhet. Likaså är utbetalningarna smidiga för bästa tänkbara service.

Elitloppet

Trav är den största hästsporten i Sverige och den har anor från 1800-talet. Solvalla är den största travbanan i Sverige publikt sett och här anordnas massor med stortävlingar. Störst av dem är Elitloppet som körts sedan 1952, men som då hette Jubileumsloppet. Tävlingarna hålls alltid sista helgen i maj och har ett startfält av de bästa hästarna som går att uppbringa. Först och främst är det svenska hästar men även USA, Norge och Frankrike är väl representerade. När de franska hästarna började delta på 60-talet var de totalt överlägsna de svenska, och det dröjde till in på 70-talet innan en svensk häst segrade åter. Alla verkligt travintresserade spelar naturligtvis på Elitloppet, som består av två tävlingsdagar med kvalificeringslopp på lördagen och final under söndagen.

Oddsen som erbjuds på Racebets är riktigt bra, vilket kan verifieras genom jämförelse, och ger spelarna utmärkta vinstchanser. Kom ihåg att kolla upp vilka odds som erbjuds hos Racebets kommande tävling, det kommer att löna sig.