Betting tips

Din ultimata introduktion till spel på odds! Spelandet på nätet ökar snabbare än du kan blanda en kortlek. Tack vare detta finns en hel del underhållning och chanser till extra pengar, men också en del villkor att ta i beaktning som nybliven spelare.

Satsa på seriösa spelbolag

I takt med att spelandet på nätet har ökat så har en uppsjö av nya sidor dykt upp. Som spelare gäller det att vara uppmärksam på vilka som är seriösa och erbjuder en rimlig vinstchans. Liksom i andra situationer i livet kommer du som spelare ibland förlora, och då spelar förlustens storlek roll.

Håll utkik efter höga värdemarginaler

Att använda sig av så kallade jämförelsesajter för oddsspel rekommenderas starkt för nya såväl som erfarna spelare. Då dessa visar odds i realtid är det lätt att hitta den sajt som erbjuder bäst odds för just det event du vill spela på. Ju närmare värdemarginalen är 100 %, desto större blir din vinst.

Livebetting – När du inte trodde att det kunde bli mer spännande

Livebetting innebär att du kan betta även efter det att matchen eller loppet har startat. Som upplagt för spänning och engagemang – du kan nästan känna mjölksyran i benen när spelarna kämpar för att uppnå det där resultatet som kan vända underläge till vinst. Oddsen förändras nämligen under spelets gång. Du kan tippa på ett lag som för tillfället befinner sig i underläge, medan du anar indikationer på att de håller på att vända. Då gäller det att spela snabbt innan underläget vänder och oddsen sjunker igen! Det kommer alltså in fler aspekter än vid förtidsbetting (vanlig betting).

Få tips av en rekare

Rekare är experter på spelområdet i fråga och går under flertalet namn såsom travexpert, fotbollsexpert och liknande. Dessa kan du ta hjälp av gratis på nätet! Det är en tacksam genväg in och ett sätt att öka dina vinstchanser även med begränsad spelerfarenhet. Det finns även speciella spelbloggar med senaste nytt inom exempelvis fotboll som kan påverka dina satsningar. Även twitter är en effektiv källa för uppdaterade tips.

Egna regler

Då spelande är roligt och spännande är det lätt att spendera mycket tid och pengar på det. För att hålla dig inom vad som är rimligt för just din situation erbjuder flera sajter funktioner som håller koll på både tiden du har spelat och de pengar du har satsat. Ett tacksamt hjälpmedel som tillåter dig att fokusera på nöjet!