Betsson – ett av Sveriges ledande spelbolag inom odds

Betsson introducerades på den svenska och engelska marknaden redan 2002, och var en av de första sajterna att erbjuda sina spelare chansen att se sportevents live online på datorn. Sedan dess har succén lanserats i flera länder runt om i Europa, som till exempel Finland, Grekland, Tyskland och Turkiet. Idag är Betsson ett av de ledande spelbolagen när det gäller odds.

Över 400 olika sportspel

I en spelvänlig och säker miljö erbjuder Betsson en sprakande spelupplevelse för den som vill koppla ihop nytta med nöje. Med över 400 olika sportspel kan du använda dina sportkunskaper och analysförmåga för att dra hem storvinsten. Du kan betta på allt från vem som gör nästa mål, vad slutresultatet kommer att bli och mycket mer. Alla matcher går att nå live online, vilket gör att du kan satsa på dina odds samtidigt som matchen pågår. 

Slå vad om vad som helst, när som helst

På Betsson kan du spela på odds via två olika spelprodukter, spelprodukterna Spelbörs eller Betsson Sport.

Utbudet på Betsson Sport täcker det mesta på marknaden. Här hittar du musikevenemang som Idol, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, TV-tävlingar som Talang, politiska händelser och näringsliv. Är det sportevenemang som lockar så finner du allt från innebandy, fotboll, handboll, golf, vintersporter som alpin och längdskidor, e-sport och hockeyligor, som SHL, NHL och CHL.

På Spelbörsen kan du rikta in dig på marknadsplatsen mot andra spelare. Antalet livespel som går att se är många, vilket gör att du kan spela samtidigt som evenemanget pågår. Mängden marknader för oddsen som Betsson erbjuder är även de många, som till exempel 1X2, över/under och halvtid/fulltid.

Genom en Java-applikation kan du även nå oddsen och liveuppdateringarna i mobiltelefonen, vilket gör att du kan betta även om du sitter på bussen eller i väntrummet. Den fungerar både på iPhone och Android, och du kan välja mellan att använda appen eller öppna webbläsaren, vilket gör att sajten även kan nås på Windows-mobiler. Utbudet är precis lika stort som på den ordinarie hemsidan.