Bettingtips

Betting handlar inte enbart om tur. När det kommer till sport och annat är det en blandning mellan tur och skicklighet. Ska man vara ärlig så kan man inte påstå att man är så bra på att betta att det aldrig är turen som spelar in. Det är jätteviktigt att ha fru Fortuna på sin sida. Däremot kan man i längden verkligen påverka chanserna till att gå med vinst. Det handlar delvis om att veta mycket. Genom att ha kunskap om exempelvis två lag så kan du öka dina chanser att vinna. Det handlar också om att du ska veta hur du hittar de bästa oddsen.

Spela på sådant du känner till

Du har säkert någon sorts hobby. Ifall den hobbyn är en sport så kan du använda det till din fördel i din bettingkarriär. Genom att spela på sådant du är bra på kan du öka dina chanser att göra kloka beslut. Ett klockrent exempel är om du är riktigt bra på division 5-fotboll. I vissa fall är det möjligt att spela på matcherna i division 5 och allt som oftast går det att spela på vilka som kommer att vinna serien. Det kan vara så att du har bättre koll på allt i en specifik division än de som sätter oddsen. Det kan du använda till din fördel och genomskåda oddsen som sätts.

 

Spela hos ditt spelombud

Det är något särskilt med att gå ned till sitt spelombud för att lägga sina bet. Att traska ned och ta en kopp kaffe och kanske småprata lite med killen bakom disken. Alla har sina egna traditioner. Det finns inget som säger att det är fel att spela på ett landbaserat ställe. Det kan vara väldigt mysigt och när det kommer till hur du spelar så finns det inga rätt eller fel. Däremot är det till din fördel om du känner till att du oftast kan få bättre deals hos bookmakers online.

Spela på nätet

När du går in och ska spela online på nätet kan du hitta många fördelar. Det är faktiskt det mest tydliga tipset som går att ge till någon som är intresserad av att bli en bättre spelare. Du får bättre odds på nätet och dessutom kan du även plocka med dig lite bonusar. I Sverige har Svenska Spel monopol på spelmarknaden när det kommer till betting. Direkt när det handlar om internet så ser regelverket annorlunda ut. Eftersom att det finns särskilt generösa regler och lagar inom EU har du möjlighet att spela på en europeisk spelsida och åtnjuta bättre odds än hos Svenska Spel.

En rimlig förklaring till det är självfallet att konkurrens gör så att priserna sjunker. I fallet med landbaserade bookmakers i Sverige så är det ju Svenska Spel som har monopol. Det betyder att det inte råder någon konkurrens. På nätet ser det hela helt och hållet annorlunda ut. Det finns så många spelsidor på nätet att det har inneburit att det växt fram en enorm konkurrens. Den kan du nyttja.

Bonus på nätet

Ett till handfast tips är att du nyttjar de riktigt generösa bonusarna som du kan hitta på nätet om du letar runt lite. Så gott som alla spelsidor har en bonus. En del sidor är dock snäppet generösare än andra. Klart är i alla fall att du kan ta vara på den konkurrenssituation som finns spelsidor emellan och plocka in en trevlig välkomstbonus. Då får du extra pengar på ditt spelkonto som du kan spela för. Riktigt smidigt! Ifall du verkligen hittar rätt kan du plocka bonusar på flera tusentals kronor. Grundregeln på de flesta sidor är att ju mer du lägger in på spelkontot desto mer kommer du också att få i bonus.